Personvernerklæring (Privacy Policy)

Jeg samler ikke inn noen personlig informasjon om deg som besøker dette nettstedet. De eneste data som blir automatisk registrert er din nettlesers ip-adresse etc, som brukes for min egen statistikk (hvilke sider som besøkes mest, hvor besøkerne kommer fra (land) etc).
Dersom du oppgir epost-adresse eller andre kontaktopplysninger blir de lagret så lenge det er aktuelt. Du kan når som helst be om å få oppgitt hvilke opplysninger jeg har om deg, og få dem slettet om du ønsker.
Dersom du har meldt deg på ei epost-liste kan du når som helst sende meg en epost og be om å bli fjernet fra lista.

Jeg gir ikke noen opplysninger videre til noen tredjepart med mindre jeg blir pålagt det i henhold til lov.

Eventuelle betalinger (donasjoner etc) behandles av tredjepart (PayPal) og jeg har ikke tilgang til dine personlige betalingsopplysninger.

For å holde søppelpost-roboter (spam-bots) unna brukes Cloudflare Turnstile (du ser f.eks. en Cloudflare logo på kontaktskjemaet). Den jobber automatisk for å verifisere at du er et menneske og ikke en robot, men uten å samle inn noen data om deg. Og du slipper å løse irriterende vriene bilde-puslespill 🙂 Cloudflare jobber for å ivareta folks privatliv og rettigheter og selger ikke opplysninger om hva folk gjør på nettet.